Last Minute Exotika

Vyhledej si dovolenou

Horký TIP

Vyber si

Turistický průvodce

Rubriky

Počasí

Vyhledávač letenek

Last minute nabídka

Facebook

Dovolená na Slovensku předčí i dovolené u moře

Blíží se léto a čas dovolených, na které se všichni celý rok těšíme. Tedy až na pár šťastlivců, kterým se podaří vyjet si na výlet do dalekých krajů i mimo sezónu. Většina lidí si již balí kufry a na internetu vyhledává last minute zájezdy, které příliš nezatíží rodinný rozpočet.

Téměř všichni míří někam k moři, ať už letecky, či automobilem. Mezi nejoblíbenější destinace patří Chorvatsko, kterému se nedá upřít jeho atraktivita. To však může být i kámen úrazu, protože si na takové dovolené člověk kolikrát ani neodpočine.

Na plážích a ve městech jsou davy lidí a atmosféra relaxaci nepřeje. A co to letos vzít z úplně jiné strany a podívat se do blízkého zahraničí? Mnoho z nás již zapomnělo, že dovolená může být nevšedním zážitkem i mimo zlaté pláže a žhavé sluneční paprsky. Jen pár kilometrů na východ může našinec prožít skvělou dovolenou.

Dovolenka na Slovensku má svoje kouzlo. Navíc se dnes dají rezervovat velmi levné letenky, což je řešení pro všechny, kteří nemají rádi cestování automobilem, byť na menší vzdálenosti. Slovensko nabízí mnoho historických památek a krásnou přírodní scenérii.

Koho nebaví Tatry, určitě nepohrdne hlavním městem. Bratislava totiž v žádném případě nezaostává za jinými historickými centry v Evropě. Do slovenského hlavního města se dá rovněž velmi levně cestovat letadlem. Stačí na příslušném webu zadat letenky Bratislava a zarezervovat vhodné datum.

Dovolenou u našich sousedů mohu vřele doporučit. Další velkou výhodou je, že se není třeba učit základní fráze cizího jazyka, protože slovensky rozumí téměř každý Čech. Dovolená na Slovensku předčí dovolené u moře.

 
Tagy: , ,



Přidej komentář k článku




CZIN.eu
TOPlist