Last Minute Exotika

Vyhledej si dovolenou

Horký TIP

Vyber si

Turistický průvodce

Rubriky

Počasí

Vyhledávač letenek

Last minute nabídka

Facebook

Dovolená na Slovensku láká

Určitě i vy letos vybíráte místo, kam se vydat na dovolenou nebo relaxační pobyt. Každý z nás si zaslouží odpočinout od stresující práce a na chvíli tak zapomenout na každodenní starosti. V posledních letech si jak Češi, tak Slováci uvědomují, že nemusí kvůli odpočinku jezdit někam daleko, protože i u nás jsou krásná místa, která stojí za navštívení.

Mezi velmi oblíbené lokality se zařadila obec Terchová, která leží 25 kilometrů od Žiliny a je centrem Malé Fatry. Ubytování Terchová nabízí krásné možnosti bydlení jak pro páry, tak celou rodinu.

Velice oblíbené jsou apartmány, které splňují ty nejvyšší standardy a požadavky turistů. Zbytečně neutrácejte za dovolené po celém světě, když za mnohem nižší cenu můžete objevovat krásy Slovenska.

Slovensko se může pochlubit širokou nabídkou ubytovacích zařízení bez rozdílu umístění na mapě. Když pomineme hotely a penziony, tak jsou to právě chaty, které lákají mnoho turistů. Díky nízké ceně si dovolenou v jedné ze slovenských chat můžete dovolit i vy s celou rodinou. Můžete se ubytovat v chatě, nebo si ji rovnou celou pronajmout. Na krásnou dovolenou ve slovenské přírodě budete ještě dlouho vzpomínat a navíc si odpočinete a načerpáte nové síly.

Jestli si budete chtít v rámci své dovolené užít i trochu gurmánských zážitků, vyzkoušejte kávu Ebenica. Výjimečná chuť zaujme i ty nejnáročnější z vás. Prodej kávy bývá často spojen se stereotypem značek a chutí, avšak právě Ebenica se může pochlubit jemnou a bezkonkurenční chutí, díky které je oproti jiným jedinečná.

 
Tagy: ,



Přidej komentář k článku




CZIN.eu
TOPlist